O podjetju

Storitve podjetja Energovizija d.o.o., temeljijo na znanju in izkušnjah s področja energetike in strojnih instalacij. Specializirani smo za termografijo stavb in naprav, energetske preglede, izdelavo energetskih izkaznic, svetovanja s področja energetike in energetskih prenov. Vse naše dejavnosti so usmerjene v izpolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj naših naročnikov, zato si prizadevamo konstantno izboljševati in slediti potrebam naših naročnikov.

Delujemo v skladu s cilji na področju učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije. Naše ključne prednosti so poznavanje stroke, sledenje novim trendom in nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje. Naročnikom zagotavljamo kratek odzivni čas, visoko fleksibilnost, znanje in izkušnje, ki nam pomagajo kakovostno in hitro spopasti se z izzivi in poiskati najustreznejše rešitve najvišje kakovosti.

Vizija podjetja je ohraniti položaj skrbnega, odzivnega in zanesljivega partnerja na področju energetskih storitev. Oblikovati strategijo podjetja tako, da stroko s področja energetike približa končnim uporabnikom. Slediti trendom zmanjševanja rabe energije in posredno zniževanju stroškov potrebnih za normalno delovanje stavb in naprav.

Zadovoljstvo uporabnikov naših storitev je naš najvišji cilj in merilo.  
Dolgo ime PRS: ENERGOVIZIJA, energetika in elektronika d.o.o.   
Dolgo ime PRS:ENERGOVIZIJA d.o.o.
Naslov:Prešernova ulica 14
Naselje:Ilirska Bistrica
Pošta:6250 Ilirska Bistrica
Matična številka:6441076
Davčna številka:46494111
Davčni zavezanec:NE
Transakcijski račun:SI56 1010 0005 2327 324 (Banka Intesa Sanpaolo)
Search