Pogoji uporabe spletnega mesta

1. PRAVNO OBVESTILO
Dobrodošli na spletnem mestu www.energovizija.si, v lasti družbe Energovizija d.o.o. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja javnosti o dejavnostih in storitvah družbe. Svetujamo vam, da vsebino v nadaljevanju skrbno preberete. Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali pogoje uporabe, da jih razumete, se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

2. POGOJI IN ROKI
Vsebina, poslovne dejavnosti, produkti in storitve, ki so opisani na tem mestu, niso namenjeni osebam, ki živijo v pravnih okoljih, kjer ta vsebina ni dovoljena. Edine strani, ki so del tega spletnega mesta, so tiste, ki so navedene na zemljevidu spletnega mesta.

3. POSODOBITVE SPLETNEGA MESTA
Energovizija d.o.o. si pridržuje pravico posodabljanja, spreminjanja ali brisanja informacij na tem spletnem mestu, prav tako lahko omeji ali zavrne dostop do njih. Podatki na tem spletnem mestu so informativne narave. Namenjeni so vsem uporabnikom in se nanašajo na produkte, storitve in druge informacije.

4. VSEBINA
Energovizija d.o.o. si prizadeva z vso dolžno skrbnostjo zagotavljati, da so vsebine, objavljene na spletnem mestu, brez napak. Energovizija d.o.o. (z izjemo tipkarskih napak) jamči za resničnost objavljenih informacij. Energovizija d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitne neskladnosti med natisnjenimi različicami dokumentov in njihovo elektronsko različico, ki je objavljena na spletnem mestu. V primeru neskladnosti prevlada pisna različica. Energovizija d.o.o. ne prevzema odgovornosti za informacije, objavljene na spletnih mestih tretjih oseb, prav tako morajo biti vse pritožbe, poizvedbe ali zahtevki v zvezi s takšno vsebino naslovljene neposredno na te posameznike oziroma družbe (odgovornost za informacije, ki se objavljajo na takšnih spletnih mestih, nosijo izključno tisti, ki jih distribuirajo).

5. AVTORSKE PRAVICE
Avtorske pravice © 2013 energovizija.si je blagovna znamka v lasti družbe Energovizija d.o.o.
Energovizija d.o.o. si pridržuje vse pravice industrijske in intelektualne lastnine, vključno s programsko opremo, grafično zasnovo in kodami. Vse vsebine, posnetki, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. V kolikor pri posamezni vsebini na spletni strani ni navedeno drugače, je vsebine spletne strani dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti, vse izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja, ne predeluje in da se navede vir v obliki aktivne povezave z imenom družbe Energovizija d.o.o. Vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati ali predelovati v drugih oblikah ali uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja Društva. Izključno pravico izvrševanja pravic operativnega delovanja, reprodukcije, distribucije, javnih komunikacij in spreminjanja spletnega mesta ima družba Energovizija d.o.o. Trgovsko ime, logotipi in blagovne znamke, ki so prikazani na teh straneh, so zakonsko zaščiteni. Morebitno prilagajanje ali spreminjanje s strani uporabnikov ni dovoljeno. Zoper vse uporabnike, ki ne spoštujejo oziroma kršijo pravice industrijske in intelektualne lastnine, bodo izvršeni ustrezni pravni postopki.

6. KOMERCIALNA PONUDBA
Vsebina teh strani je informativnega značaja in ne predstavlja stalnih ponudb ter prav tako nima pogodbene vrednosti, zato so vsi uporabniki dolžni preveriti dejansko stanje na Energovizija d.o.o.
Energovizija d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za resničnost ali spremembe informacij, ki jih objavijo tretje osebe. Informativna cena predstavlja bruto vrednost nepremičnine in vključuje davčne obveznosti v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo. Uporabnikom priporočamo, da vse informacije, cene in pogoje prodaje, ki jih zanimajo, preverijo preko kontaktnega obrazca.

7. VAROVANJE PODATKOV
Družba Energovizija d.o.o. zagotavlja, da bo varovala zaupnost vseh osebnih podatkov, prav tako pa bo z vsemi tehničnimi sredstvi zagotavljala varstvo podatkov. V primerih, ko bi se pridobljeni podatki uporabili za namen, ki je drugačen od prvotnega namena za pridobitev oziroma shranjevanje teh podatkov, je potrebno predhodno pisno soglasje zainteresiranih strani. Z namenom zagotavljanja boljšega delovanja spletnega mesta se uporabljajo »piškotki«. »Piškotki« so delci informacij, ki omogočajo delovanje storitev in lahko olajšajo morebitno poznejšo uporabo.
Search